Právě vysíláme

Herečka MICHELLE WILLIAMS se bude vdávat! Se svým snoubencem čeká dítě

2. ledna 2020 12:10
Herečka MICHELLE WILLIAMS se bude vdávat! Se svým snoubencem čeká dítě

Americká herečka Michelle Williams začala rok 2020 naprosto dokonalým stylem! Hvězda filmů Venom či Největší showman je zasnoubená s divadelním a filmovým režisérem. Známý pár spolu prý rovněž čeká dítě.

Blahopřejeme!

Devětatřicetiletá herečka se bude vdávat za úspěšného filmového a divadelního režiséra Thomase Kaila. Dvaačtyřicetiletý Američan se s Williams seznámil během natáčení krátkého televizního seriálu Fosse/Verdon, který Kail režíroval. Kromě toho se Kail podílel na úspěšném americkém muzikálu Hamilton.

Podle amerického bulvárního serveru People spolu Kail s Williams čekají i dítě. Sám pár se k tomu nevyjádřil, ale Michelle Williams byla údajně nedávno přistižena, jak nakupuje oblečení pro malé dítě. Zdá se, že spekulace jsou tedy přesné!

Text v překladu zní:
Michelle Williams (39) a její snoubenec Thomas Kail (42) spolu čekají svoje první dítě. Williams už má dceru Matildu ze vztahu se zesnulým hercem, Heathem Ledgerem

Bývalá partnerka zesnulého herce Heathe Ledgera se loni po roku manželství rozvedla s hudebníkem Philem Elverumem. Williams v minulosti přiznala, že po smrti Ledgera bylo pro ní velmi těžké najít novou lásku. Herečka si svůj osobní život pečlivě hlídá, ale podle zdrojů je se svým novým snoubencem velmi šťastná. Snad jim to oběma vyjde!

Zdroj: People, IMDb, ČSFD, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat