Právě vysíláme

Herečka z dokumentu V síti žije ve vztahu s mužem i ženou. Na Instagramu promluvila o polyamorii

22. ledna 2021 12:05
Herečka z dokumentu V síti žije ve vztahu s mužem i ženou. Na Instagramu promluvila o polyamorii

Tereza Težká je známá především z dokumentu V síti, kde předstírala dvanáctiletou dívku a odhalila kruté praktiky internetových predátorů. Nyní pětadvacetiletá herečka promluvila o vlastním soukromí a přiznala, že žije v polyamorii.

Ačkoliv je Tereza vdaná za manžela Honzu, dvojice žije i ve vztahu s další partnerkou Áňou. Herečka tuto skutečnost potvrdila na sociálních sítích a zveřejnila fotografii svých dvou partnerů s popiskem: „Jsme tři, občas dva a občas dvě a občas dva.“

Později o nezvyklém rozhodnutí natočila i živý live stream, kde fanouškům sdělila podrobnosti. „Polyamorie je typ nemonogamního vztahu. Je to životní styl, touha žít v několika milostných vztazích, se souhlasem všech zúčastněných, kdy všichni jsou s tímto faktem v pohodě. Například z nás tří lidí jsou vytvořené čtyři různé vztahy. Já a Honza, já a Áňa, Honza a Áňa,“ říká Tereza a upozorňuje, že rozhodně nejde jen o sex, ale o skutečné city. Zároveň se nejedná ani o nevěru, protože se vztahem souhlasí všichni tři.

„Každý z těch vztahů začal jindy. Vztah Honzy a Áni začal například později než můj vztah s Áňou. Každý vztah se vyvíjí jinak rychle a každý přináší něco jiného,“ tvrdí herečka, která chce tímto prohlášením odbourat zbytečné stereotypy, které o polyamorii mohou ve společnosti kolovat.

 

Zdroj: Instgram

Články, které by tě mohly zajímat