Právě vysíláme

Hvězda filmu LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ se nakazila koronavirem! Na sociálních sítích popsala příznaky den po dni

18. března 2020 12:10
Hvězda filmu LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ se nakazila koronavirem! Na sociálních sítích popsala příznaky den po dni

Tom Hanks s manželkou, bondgirl Olga Kurylenko, herec Idris Elba či hvězda Hry o trůny Kristofer Hivju. To jsou celebrity, které se nakazily koronavirem. A přibyla k nim další hvězda!

Jde o herečku Rachel Matthews, známou především z filmového hitu Ledové království 2, v němž namluvila postavu Honeymaren. Rachel uvedla, že její test na koronavirus byl pozitivní a na sociálních sítích popsala dopodrobna všechny příznaky, které během několika dnů prožívala.

„1. den: bolest v krku, bolest hlavy a slabost
2. den: zvýšená teplota, velké bolesti těla, zimnice, ostrá bolest v plicích, suchý kašel, ztráta chuti k jídlu
3. den: bez horečky, minimální bolest těla, plíce o to horší kvůli silnému suchému kašli, dušnost, velká slabost, žádná chuť k jídlu
4. den: symptomy konečně začaly ustupovat, nicméně na plicích zůstala těžkost a dušnost. Nahodilá ztráta čichu a chuti. Bez apetitu.
5., 6. a 7. den: všechno zůstává víceméně stejné. Cítím se víc ve své kůži, stále se potýkám s dušností, ztrátou apetitu, slabostí a ztrátou chuti a čichu, ale obecně už se mi vede dobře. Pozitivním testem se toho moc nezmění, nedostanete žádnou medikaci, takže, prosím vás, pokud máte symptomy, ale nemůže být otestováni, chovejte se tak, jako byste byli pozitivní (pravděpodobně budete). Odpočívejte, pijte hodně tekutin a BUĎTE V KARANTÉNĚ,“ napsala herečka s tím, že pochopitelně zůstává v izolaci a nadále bude o průběhu nemoci své fanoušky informovat.

Zdroj: pagesix.com

Články, které by tě mohly zajímat