Právě vysíláme

HILARY DUFF se vdala! Její svatební šaty ukrývaly vzkaz určený jejím dětem

24. prosince 2019 11:10
HILARY DUFF se vdala! Její svatební šaty ukrývaly vzkaz určený jejím dětem

Herečka Hilary Duff (32 let) se o víkendu provdala za svého dlouholetého přítele, zpěváka a DJ´e Matthew Koma (32 let). Obřad se uskutečnil na zahradě jejich domu v Los Angeles a účastnila se ho jen nejbližší rodina a přátelé. 

Hereččiny děti – dcera Banks Violet (14 měsíců) a syn Luca Cruz (7 let) – na obřadu samozřejmě nemohly chybět. Aniž to ale tušily, v onen důležitý moment, kdy jejich maminka řekla ano svému nastávajícímu choti, jí byly blíže, než si myslely.

Jak totiž později Hilary odhalila, nechala si na své svatební šaty vyšít jejich iniciály. „Naše děti jsou součástí obřadu a samozřejmě tou největší součástí našich životů,“ svěřila se herečka ve videu ze zákulisí svatby, které natočila pro časopis Vogue. Ve videu podrobně představila i své šaty a ukázala vyšité iniciály.

„Třeba jednou, až se bude Banks vdávat, bude si je chtít obléknout. A třeba tam nějaké iniciály sama přidá,“ nechala se herečka v rozhovoru slyšet.

Hilary ale není sama, kdo podobnými skutky vzdává poctu svým dětem. Její nyní už manžel, Matthew Koma, táta malé Banks a nevlastní táta Luca (jeho biologickým otcem je hereččin ex-manžel Mike Comrie), si nedávno nechal udělat tetování – obrázek, na kterém Luca drží za ruku Banks v době jejích prvních narozenin.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Instagram, People.com

Články, které by tě mohly zajímat