Právě vysíláme

Hledáš bydlení? Podívej se na galerii těch největších hrůz, co lidé nabízejí k prodeji

17. června 2022 12:10
Hledáš bydlení? Podívej se na galerii těch největších hrůz, co lidé nabízejí k prodeji

Pokud jste někdy kupovali nebo prodávali nějakou nemovitost, jistě víte jak moc důležitý je první dojem. Jediný pohled a vše může být ztraceno. Nebo jste naopak vyhráli…

Když si hledáme náš budoucí domov, je velmi důležité abychom se v něm cítili dobře. A to už v momentě, kdy do něj vstoupíme. Pokud si tedy jdeme prohlédnout nějakou nemovitost a hned při vstupu se zarazíme, je jasné, že to asi nedopadne a jako potencionální kupec vezmeme nohy na ramena. Někteří realitní agenti si to však asi stále neuvědomují a na trh přivádí i nemovitosti, které jsou v katastrofálním stavu. A pozor, nejde jen o plísně, nevymalovanou stěnu a rozpadající se podlahu, občas je v nabízených domech či bytech nesmyslně umístěn nábytek či se absolutně nepovedlo celkové řešení prostoru.

Server BoredPanda zveřejnil sérií těch nejhorších příkladů nemovitostí, které se realitní agentury nebály nabízet na svých webových stránkách. Podívejte se do naší galerie a žasněte nad tím, jak proboha mohl někdo něco takového vymyslet.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat