Právě vysíláme

Holčička narušila živý televizní vstup! Díky skvělé reakci moderátora se z trapasu stal virální hit

6. července 2020 12:10
Holčička narušila živý televizní vstup! Díky skvělé reakci moderátora se z trapasu stal virální hit

Pracovní videohovory v karanténě už způsobily tolik trapasů, že bychom je ani jedné ruce nespočítali. Přinášíme vám další z nich, avšak tento je svým způsobem vážně roztomilý!

Vysokoškolská učitelka Clare Wenham se prostřednictvím videohovoru připojila do živého vysílání britské televize BBC, aby se s moderátorem pobavila o ohniscích koronaviru v zemi. Její malá dcerka se však stala nečekaným hostem vysílání a roztomile vtipným způsobem se stala jeho součástí.

Odborná asistentka London School of Economics odpovídala na otázky moderátora, zatímco dcera Scarlett se snažila najít nejvhodnější místo pro obrázek jednorožce. Po chvíli začala ovšem komunikovat i s moderátorem a začala se vyptávat na jeho jméno. Po chvíli pak po něm chtěla i odpověď na otázku, kam má obrázek jednorožce umístit.

Moderátor Christian Fraser zachoval chladnou hlavu a se situací si skvěle poradil. Maminku uklidnil tím, že moc dobře ví, že práce z domova je s dětmi občas obtížná a s malou Scarlett prohodil i pár slov. Celá situace se tak zvládla s humorem a bez větších komplikací. Záznam s roztomilou Scarlett je nyní navíc  hitem internetu a má milionové zhlédnutí.

 

 

Zdroj: BBC, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat