Právě vysíláme

Holič ve Zlíně stříhal a holil celou noc. Zavřel až těsně před šestou

22. října 2020 12:10
Holič ve Zlíně stříhal a holil celou noc. Zavřel až těsně před šestou

Celou noc stříhal a upravovat mužům vousy majitel zlínského barber shopu Na Fešáka Lukáš Marušinský. Reagoval na vládou zveřejněná nová opatření kvůli šíření koronaviru. Stříhal až do dnešních 06:00 hodin, odkdy musí být služby tohoto typu až do 3. listopadu zavřené.

Informaci o mimořádně prodloužené otevírací době zveřejnil na internetu, nabízené termíny se brzy zaplnily.

„Máme zcela plno. Obvolali jsme jako první klienty, kteří měli jít zítra (ve čtvrtek) a v nejbližších dnech. Zájem mě velmi překvapil, jakýkoliv zákazník, kterému jsem se ozval, byl ochotný přijít, klidně ve dvě hodiny v noci,“ řek ČTK Marušinský. O služby barber shopu je podle něj zájem, volné termíny jsou až v lednu příštího roku.

Marušinský stříhal a holil celou noc se svým kolegou. „Na každého klienta jsme si vyčlenili hodinu, abychom všechno stihli,“ uvedl.

Poslední dva zákazníky přijali jen hodinu před nuceným uzavřením provozovny. „Padlo sto párů žiletek. Naplnili jsme odpadkový koš. Bylo toho do rána opravdu hodně. Se stříháním končíme v 5:40. Necháváme si pro jistotu rezervu, abychom stihli decentně pouklízet a všechno vyčistit. V klidu zavřít a odejít domů do postele,“ sdělil Právu těsně před uzavřením své provozovny  Marušinský.

Pro zlínského holiče šlo o první podobnou akci, kdy pracoval přes noc. S kolegou se vybavili energetickými nápoji. „Při první vlně nás zavřeli a nestihli jsme reagovat, teď jsem rád, že pomůžu svým klientům a budou ostříhaní,“ uvedl Marušinský.

Zdroj: CTK, Právo, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat