Právě vysíláme

Hollywoodské překvapení: Orlando Bloom si užíval na pražské narozeninové party

21. července 2021 11:10
Hollywoodské překvapení: Orlando Bloom si užíval na pražské narozeninové party

Hollywoodský fešák nečekaně dorazil na narozeninovou charitativní oslavu Evy Čerešňákové. Modelka k příležitosti 35. narozenin uspořádala velkolepou party ve prospěch svého nadačního fondu 4U2.

Objevil se i jeden nepozvaný, ale hvězdný host, Orlando Bloom„Vůbec jsem to nečekala. Elizabeth Kopecká, která na party zpívala, pracuje u produkce filmu, setkala se s Orlandem na natáčení už dřív. A včera, když se potkali na chodbě hotelu Augustine, tak ho pozvala na své vystoupení a na párty,“uvedla modelka pro Super.cz

Elizabeth Kopecká

„Bylo to krásné překvapení, mezi hosty se díval na program a užíval si večírek,“ svěřila se Eva a v zápětí přiznala, že ve chvíli, kdy si pozvaní hosté začali herce fotit, ihned zmizel.

Orlando Bloom na narozeninové party

 

„Byl na večírku dvakrát. Elizabeth vystupovala dvakrát během večera a Orlando se na ni dvakrát přišel podívat. Bylo to milé a příjemné překvapení večera. Netoužil po pozornosti druhých, ale užíval si i českou whisky, která se na místě degustovala. Mám z takového nečekaného hosta na akci při příležitosti mých narozenin velkou radost, je to super zpestření a děkuji za to, že přišel,“ dodala štaštná Eva.

Hollywoodský herec je v Praze již několik týdnů, kvůli natáčení seriálu Carnival Row. V české metropoli ho doprovází i jeho a snoubenka Katy Perry, která si Prahu vychutnává plnými doušky.

Orlando Bloom na rautu

Články, které by tě mohly zajímat