Právě vysíláme

Homosexuální pár z Indie si uspořádal tradiční svatbu. Fotografie z veselky se staly hitem internetu!

3. srpna 2019 15:10
Homosexuální pár z Indie si uspořádal tradiční svatbu. Fotografie z veselky se staly hitem internetu!

Ačkoliv žijeme v 21. století, stále je na světě mnoho zemí, kde je homosexualita velkým problémem a lidé stejného pohlaví nemohou uzavírat sňatky. Gayové a lesbičky mají například velký problém v Indii, kde teprve až v roce 2018 bylo rozhodnuto, že homosexuální pohlavní styk se nebude považovat jako trestní čin.

Taneční choreograf Amit pochází z Indie stejně jako jeho přítel Aditya. A ačkoliv muži žijí už dlouhou dobu ve Spojených státech, stále nezapomínají na své kořeny a oba dva dokonce vyznávají hinduismus.

Protože je pro partnery jejich indická kultura velmi důležitá, rozhodli se uspořádat velkou svatbu, která proběhne přesně podle indických zvyklostí. Oba dva se tedy ve svůj velký den oblékli do tradičních indických šatů a slavili svou lásku několik dní. Moc dobře si totiž uvědomují, že něco takové by v jejich rodné zemi určitě nebylo možné. „Mít tradiční svatbu je něco, co pro nás nebylo obvyklé, protože pocházíme z velmi tradičního a konzervativního prostředí,“ řekl Amit, který je ale nyní šťastný, že pro tento krok s manželem rozhodli. Jejich svatební snímky od fotografky Charmi Peny se totiž staly na internetu virálními a pro řadu homosexuálů z jiných kultur představují naději, že i oni mohou přes nevoli své země zažít tradiční svatbu.

Podívejte se na fotografie tohoto krásného páru a jejich indické veselky. Láska je láska!

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat