Právě vysíláme

Hotel v Japonsku nabízí ubytování za 23 korun. Má to však jeden zásadní háček!

24. listopadu 2019 14:10
Hotel v Japonsku nabízí ubytování za 23 korun. Má to však jeden zásadní háček!

Chcete cestovat co nejlevněji a vaší vysněnou destinací je Japonsko? Pak pro vás má jeden z tamních hotelů zajímavou nabídku. Za jeden pokoj totiž zaplatíte pouhých 23 korun za noc. V čem je ale háček?

Mladý Japonec zdědil hotel po babičce, a protože chtěl zvýšit povědomí o něm mezi turisty, rozhodl se jim nabídnout ojedinělou nabídku: Jeden z pokojů nabízí za pouhý jeden dolar za noc, ale laciná cena je vykoupena opravdu zvláštní podmínkou.

Hosté se musí smířit s tím, že video záznam z pokoje bude živě vysílán na YouTube. „Náš hotel je v levnější části města, potřebujeme mu přidat hodnotu, něco speciálního, o čem všichni budou mluvit,“ řekl Tetsuja Inoue a dodal, že zájem o pokoj je až překvapivě obrovský. Mladým lidem totiž podle něj nevadí, že přijdou o soukromí a raději dají přednost ubytování za extrémně nízkou cenu. Výhodou pro hosty je, že záznam se na internet vysílá bez zvuku a ubytovaní si mohou bez obav dojít i na záchod.

YouTube kanál, kde mohou „šmíráci“ pokoj sledovat, nese název One Dolar Hotel a nyní má přes 8 tisíc odběratelů. Majitel hotelu doufá, že videa začne sledovat co nejvíce lidí a on začne vydělávat díky internetovým reklamám.

Ukázka ze záznamu živého vysílání

Články, které by tě mohly zajímat