Právě vysíláme

Hrozivá předpověď: Muž predikoval datum úmrtí královny, určil i skon Karla III.

14. září 2022 12:22
Hrozivá předpověď: Muž predikoval datum úmrtí královny, určil i skon Karla III.

Muž jménem Logan Smith na svém twitterovém účtu v červenci zveřejnil své predikce týkající se skonu Alžběty II. a Karla III. Je až hrozivé, že první z nich mu vyšla. Královna skutečně zemřela 8. září na zámku Balmoral.

Logan Smith správně předpověděl smrt královny Alžběty II. Letos v červenci na svém twitteru zveřejnil zprávu, v níž uváděl, že britská panovnice zemře 8. září. A skutečně se tak stalo. Co je však hrozivější, předpověděl také smrt jejího syna Karla III. Podle něj skoná 28. března 2026. Měl by se snad monarcha bát?

Na sociálních sítích začal screen Smithova příspěvku kolovat krátce po smrti Alžběty II. Sám muž si účet uzamknul.

Smrt Alžběty II. byla veřejnosti oznámena ve čtvrtek 8. září o půl osmé středoevropského času. Už přes den však královská rodina zveřejnila informace o špatném stavu panovnice. Ještě v úterý přitom na svém skotském zámku Balmoral přivítala novou premiérku Liz Truss.

Aktuálně se Velká Británie se svou královnou loučí. Od středečních 18 hodin bude ve Westminsterském sále veřejně vystavena rakev, Alžbětě II. se budou moci lidé poklonit do pondělního časného rána. Očekává se, že ji bude chtít vidět 750 tisíc lidí. Podle BBC už nyní zástup lidí sahá od parlamentu přes most Lambeth Bridge na levý břeh Temže k Westminsterskému mostu a obřímu kolu London Eye. Fronta je dlouhá zhruba 1,5 kilometru. Aby se lidé mohli odejít občerstvit či si skočit na toaletu, mají náramky s pořadovým číslem.

 

Články, které by tě mohly zajímat