Právě vysíláme

HUGH JACKMAN skoro přišel o roli WOLVERINA během natáčení! Co se stalo?

7. června 2019 12:10
HUGH JACKMAN skoro přišel o roli WOLVERINA během natáčení! Co se stalo?

Hugh Jackman v nedávném rozhovoru přiznal, že skoro přišel o svojí nejznámější filmovou roli a to přímo během natáčení! Australský herec si tehdy myslel, že jeho kariéra v Hollywoodu skončí dřív, než vůbec odstartovala. Jeden nečekaný, dojemný moment mu ovšem změnil pohled na situaci a Jackman z Wolverina udělal jednu z nejznámějších postav ve světě Marvel.

Ikonická role ho skoro minula

Jméno Hugh Jackman je s ikonickým anti-hrdinou Wolverinem již neodmyslitelně spojené. Australský herec si tuto roli od roku 2000 do roku 2017 zahrál celkem devětkrát – těžko bychom hledali někoho, kdo by se dočkal takového úspěchu, jako on.

Jackman ale nyní prozradil, že nechybělo mnoho k tomu, aby si tuto roli nezahrál vůbec. Filmaři mu totiž během natáčení prvního filmu X-Men v roce 2000 řekli, že se situace s ním nevyvíjí tak, jak by si představovali. Jinými slovy: chtěli mu dát padáka!

Spasitelka

Hercovi v této klíčové chvíli prý pomohla jeho manželka, herečka a filmová producentka Deborra-Lee Furness. Podle Jackmana může jeho manželka jednoznačně za to, že mu tato role nakonec zůstala.

Hugh Jackman se svojí ženou, Deborrou-Lee Furness

Hugh Jackman se svojí ženou, Deborrou-Lee Furness

„Byl jsem naštvaný,“ popisuje Jackman svojí reakci na zprávu filmařů. „Šel jsem domů za manželkou a stěžoval jsem si. Fňukal jsem, jako by to byla olympijská disciplína, a pomlouval jsem spoustu lidí. Ona si mě vyslechla, trvalo to asi hodinu, a pak mi řekla: ,Poslouchej, myslím, že si prostě musíš věřit. Moc si bereš k srdci, co si myslí ostatní. Vrať se k té postavě, soustřeď se na ní a věř svým instinktům. To dáš!'“

Motivace Jackmanovi pomohla a zbytek už známe. Herec nyní tvrdí, že takto poznal skutečnou lásku, protože mu jeho manželka věřila, když mu nikdo jiný (ani on sám) nevěřil.

Zdroj: Men’s Health, Daily Mail, Instagram, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat