Právě vysíláme

Hvězda filmu Šíleně bohatí Asiati oznámil radostnou novinku: stane se otcem

6. listopadu 2020 13:10
Hvězda filmu Šíleně bohatí Asiati oznámil radostnou novinku: stane se otcem

Známý britský herec Henry Golding se pochlubil nádhernou novinkou: s manželkou Liv Lo čekají první dítě! Hvězda filmového hitu Šíleně bohatí Asiati prozradila radostnou zprávu na Instagramu.

Blahopřejeme

Třiatřicetiletý britský herec Henry Golding patří k největším hollywoodským hvězdám posledních tří let. Charismatický fešák byl jedna z hlavních tváří filmového trháku Šíleně bohatí Asiati a v letošním roce se českým fanouškům představil v gangsterském snímku Gentlemani. Kromě těchto kariérních úspěchů může Henry slavit ještě jeden osobní úspěch: v příštím roce se totiž stane otcem.

Herec s malajskými kořeny se v roce 2016 oženil s majitelkou fitness společnosti Fitsphere Liv Lo. „Rok 2021 už vypadá trochu jasněji,“ popsal krásnou zprávu o novém přírůstku do rodiny Henry.

Po úspěchu filmu Šíleně bohatí Asiati se na internetu objevily spekulace, že právě Henry Golding může být novým představitelem Jamese Bonda. Sám britský herec v následném rozhovoru uvedl, že kdyby mu filmaři tuto ikonickou roli nabídli, rozhodně by ji neodmítl. Myslíte si, že by Henry Golding byl dobrým Bondem?

Zdroj: Metro UK, Shutterstock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat