Právě vysíláme

Hvězda PROLHANÝCH KRÁSEK sklidila kritiku za to, že vyrazila tři dny po porodu na večírek!

2. listopadu 2019 13:10
Hvězda PROLHANÝCH KRÁSEK sklidila kritiku za to, že vyrazila tři dny po porodu na večírek!

Žijeme v době, kdy si kvůli internetu každý může okomentovat cokoliv, a hlavně zkritizovat cokoliv! Pod palbou online hatu se nyní ocitla i herečka Shay Mitchell, jenž před pár dny porodila své první dítě!

Shay porodila dcerku před týdnem a s její fotografií se pochlubila i na Instagramu. Její jméno však doposud zatím neprozradila. I tak ale novopečená maminka sklidila pořádnou kritiku! Fanouškům se totiž nelíbí, že tři dny po porodu vyrazila na narozeninovou oslavu rappera Draka.  „Tahle holka své třídenní miminko nechá doma, aby mohla jít pařit…matka roku!“ zněl jeden z komentářů na Twitteru a mnoho dalších znělo v podobném duchu.

Hvězda seriálu Prolhané krásky si však nic nenechala líbit a na Insta Stories natočila vtipnou reakci. „Očividně některé lidi naštvalo, že jsem krátce po narození dcerky šla na večírek. Nebylo to tři dny po porodu a nechala jsem ji s fenkou Angel. Misku vody měly obě na dosah,“ zavtipkovala herečka a dodala, že přesné datum porodu nikdy nezveřejnila. Na její obranu se pak přidalo několik dalších fanoušků, podle kterých to přece není žádná tragédie, když matka vyrazí na večírek a miminko nechá s nějakou zodpovědnou osobou.

 

Články, které by tě mohly zajímat