Právě vysíláme

Hvězda seriálu HRA O TRŮNY popsala, jak se během natáčení seriálu styděla za svoje tělo

6. října 2019 13:10
Hvězda seriálu HRA O TRŮNY popsala, jak se během natáčení seriálu styděla za svoje tělo

Anglická herečka Maisie Williams se během natáčení slavného seriálu Hra o trůny styděla za svoje tělo. Dvaadvacetiletá Williams musela kvůli roli v tomto televizním fenoménu často měnit svůj vzhled, což mělo prý značný vliv na její psychický stav.

Těžká role

Zahrát si v televizním fenoménu jako Hra o trůny v dospívajícím věku není žádná legrace. Jen se zeptejte herečky Maisie Williams. Anglická herečka ztvárnila roli Aryi Stark od první série až do letošní závěrečné řady, tedy od svých čtrnácti do dvaadvaceti let. Mladá herečka v jednom z posledních rozhovorů popsala, jaké problémy jí tato role způsobila, zejména v rámci jejího duševního zdraví.

„Měla jsem hrozně krátké vlasy a špínu na obličeji a make-up na nosu tak, aby vypadal široce. Vypadala jsem jako muž,“ uvedla Maisie Williams. „Taky mi vázali hruď, aby moje prsa vypadala menší. Nevím,… po dobu šesti měsíců v roce jsem se cítila hrozně. Styděla jsem se za svoje tělo.“

S ukončením seriálu Hra o trůny se Maisie Williams naskytla příležitost vyzkoušet si něco nového. Herečka se nyní obléká jinak a cítí se víc ve své kůži. „Teď mám novou fázi stylu. Vypadám víc jako ženská a víc si vážím svého těla,“ prohlásila mladá herečka.

Snad ji tohle nové sebevědomí vydrží ještě dlouho!

Zdroj: ELLE, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat