Právě vysíláme

Hvězda týmu FC BARCELONA je závislá na počítačových hrách, tvrdí klubový doktor

21. listopadu 2018 12:10
Hvězda týmu FC BARCELONA je závislá na počítačových hrách, tvrdí klubový doktor

Hvězdný záložník Ousmane Dembélé promeškal trénink a tvrdil, že je nemocný. Po schůzce s klubovým doktorem ovšem nyní vyplývá, že talentovaný mladík zřejmě trpí závislostí na počítačových hrách. Ovlivní to Dembélého působení v katalánském klubu?

Co s mladým fotbalistou je?

Dembélého opakované pozdní příchody byly pro tým, který se chlubí striktní disciplínou, nepříjemnou záležitostí. Klubový doktor při ošetření zjistil, že hráč zřejmě trpí nedostatkem spánku způsobený z hraní počítačových her. Po jednání s Dembélém a s klubovým vedením přišel doktor s teorií, že hráč je závislý na počítačových hrách a musí být ošetřen.

Ousmane Dembélé netají svojí zálibu v hraní na počítačových hrách

 

Světová zdravotnická organizace začátkem roku označila závislost na počítačových hrách za psychickou chorobu. FC Barcelona proto bere situaci vážně. Zatím není jisté, zda Dembélého diagnóza ovlivní jeho působení v týmu. Katalánský klub se záložníkem ale zřejmě nadále počítá a je ochoten mu dát další šanci. To je celkem pochopitelné, vzhledem k tomu, že za Dembélého zaplatil klub před dvěma lety 145 milionů eur! Snad se mladý záložník z nepříjemné situace brzy dostane.

Zdroj: SportBible, AS, Instagram

Sportovci, kteří nechali lidskost daleko za sebou

Články, které by tě mohly zajímat