Právě vysíláme

Hvězda z HARRYHO POTTERA si vzala syna zakladatele Playboye HUGHA HEFNERA!

6. listopadu 2019 15:10
Hvězda z HARRYHO POTTERA si vzala syna zakladatele Playboye HUGHA HEFNERA!

Její herecká kariéra za pozornost příliš nestojí, ovšem co se týče partnerského života, vyhrála jackpot! Herečka z Harryho Pottera si vzala syna zakladatele časopisu Playboy Coopera Hefnera.

Půvabná Scarlett Byrner děj v Harrym Potterovi absolutně neovlivnila, avšak opravdoví fanoušci jistě budou vědět, o koho jde. Její postava se totiž jmenuje Pansy Parkinsonovou a jde o kamarádku zlouna Draca Malfoye a studentku Zmijozelu.

Scarlett se herectví už nevěnuje a nyní je z ní novopečená manželka. Provdala se totiž za Coopera Hefnera, syna zesnulého Hugha Hefnera, zakladatele legendárního Playboye. Dvojice si své ano řekla během soukromého obřadu v Kalifornii a rovnou slíbila veřejnosti, že chystá ještě svatební párty, která bude o poznání luxusnější. „Cooper a já vám s radostí oznamujeme, že jsou z nás oficiálně manželé. Svatba, na které to oslavíme s nejbližšími přáteli a rodinou, bude v následujících měsících. Miluji tě, Coopere. Jsem pyšná na to, že mohu stát po tvém boku jako tvá partnerka, kamarádka i manželka,“ napsala Scarell na sociální sítě, kde si ihned po svatbě změnila příjmení na Hefner. Z neúspěšné herečky se tak zjevně stala domácí panička bohatého muže.

 

 

 

Zdroj: Instagram, E!News

Články, které by tě mohly zajímat