Právě vysíláme

Hvězdný Cristiano Ronaldo je v Praze. Kde ho fanoušci můžou potkat?

24. září 2022 8:46
Hvězdný Cristiano Ronaldo je v Praze. Kde ho fanoušci můžou potkat?

Cristiano Ronaldo přiletěl ve čtvrtek večer do Prahy, kde v sobotu s portugalským týmem nastoupí proti české fotbalové reprezentaci. Kde ho můžete zahlédnout?

Cristiano Ronaldo je v Praze. Hvězdný fotbalista se spolu s dalšími členy portugalské fotbalové reprezentace ve čtvrtek večer ubytoval v pražském hotelu Four Seasons, kde už na něj čekala řada fanoušků. Těm pouze zamával a zmizel v útrobách luxusního zařízení, ve kterém bude mít k dispozici jak bazén, tak posilovnu. Oboje dle manželky Georginy vždy vyžaduje na dovolené.

Už v sobotu večer pak Ronalda budou moci čeští fanoušci vidět naživo. Na Sinobo stadionu totiž od 20:45 nastoupí proti české fotbalové reprezentaci. Ta se evropskému šampionovi z roku 2016 pokusí oplatit červnovou venkovní porážku 0:2 z Lisabonu. Více příležitostí zahlédnout Ronalda pravděpodobně během víkendu fanoušci mít nebudou. Fotbalista je přísně hlídaný a nikdo se k němu nedostane.

Český tým si už může s předstihem zajistit záchranu v elitní skupině A, kterou hraje ve třetím ročníku soutěže poprvé. Svěřenci Šilhavého by k tomu vedle vítězství nad Portugalskem potřebovali také příznivý výsledek souběžně hraného duelu ve Španělsku, které by doma nesmělo prohrát se Švýcarskem.

Všechny jiné výsledky by znamenaly, že se rozhodne až v úterním posledním zápase skupiny ve Švýcarsku. Výběr helvétského kříže aktuálně ztrácí na český celek z posledního místa tabulky bod. Zatímco nejhorší tým elitní divizi A opustí, vítěz skupiny postoupí do Final Four. Portugalci, kteří v roce 2019 ovládli první ročník Ligy národů, mají na druhém místě tabulky bodové manko na vedoucí Španělsko.

Zdroj: redakce, ČTK

Články, které by tě mohly zajímat