Právě vysíláme

Hvězdný německý fotbalista prozradil neortodoxní způsob, jak zvládl letní přípravu!

7. prosince 2018 12:10
Hvězdný německý fotbalista prozradil neortodoxní způsob, jak zvládl letní přípravu!

Letní příprava představuje náročné období pro fotbalistu – Jen se zeptejte Stefana Kiesslinga. Legenda týmu Bayer Leverkusen v nedávném rozhovoru přiznal, že letní příprava nebyla zrovna jeho silná stránka. Fotbalistovi s přípravou prý hodně pomáhala jeho žena, a to dost neortodoxním způsobem!

„Nikdy jsem neudělal všechny cvičení, které nám nařídili (trenéři) na přípravu. Ani jednou,“ Kiessling prozradil deníku Bild„dali nám monitor tepu a ten nás měl kontrolovat. Jelikož moje žena je docela sportovkyně, několikrát cvičila za mě! Tak se jí to povedlo, že si toho nikdo nevšiml.“

Stefan Kiessling za Bayer Leverkusen odehrál 342 zápasů a dal 131 gólů

Ano, pochopili jste to správně: Elitní fotbalista, hrající v německé nejvyšší soutěži, pravidelně flákal letní přípravu a místo toho to za něho odmakala manželka.

Německý útočník je navzdory své lenivosti považován za jednoho z nejlepších útočníků v historii Leverkusenu.  V roce 2010 si Kiessling dokonce zahrál za Německo na mistrovství světa v JAR. V reprezentačním výběru se tento hráč ale nikdy natrvalo neusadil. Fyzické testy byly zřejmě o něco náročnější!

Zdroj: Givemesport, Bild, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat