Právě vysíláme

Hvězdy Marvelu se rozloučily s Chadwickem Bosemanem. Jak na něj vzpomínají?

2. září 2020 13:10
Hvězdy Marvelu se rozloučily s Chadwickem Bosemanem. Jak na něj vzpomínají?

Nečekaná smrt Chadwicka Bosemana zasáhla nejen fanoušky Marvelu, ale i jeho slavné kolegy. O tom, že herec bojuje s rakovinou, totiž řada z nich neměla ani tušení.

Chadwick Boseman zemřel 28. srpna ve svém domu v oblasti Los Angeles, obklopen manželkou a svou rodinou. S rakovinou tlustého střeva bojoval čtyři roky a na léčení a chemoterapie chodil během natáčení svých filmů.

Jelikož je herec známý především díky své roli superhrdiny v hitu Black Panther, je jasné, že jeho ztráta velmi zasáhla celý svět Marvelu. Svého milovaného kolegu oplakávají i ostatní herci z úspěšného studia, kteří neváhali a na sociální sítě vyjádřili svou lítost nad ztrátou přítele.

„Snažil jsem se najít ta správná slova, nic ale nevyjadřuje smutek, jaký nyní cítím. Přemýšlím o každém okamžiku, každém rozhovoru, každém smíchu, každém nesouhlasu, každém objetí… o všem. Kéž bychom měli více času,“ napsal Michael B. Jordan, který ve filmu Black Panther rovněž ztvárnil přední roli a v dlouhém popisku dal najevo, jak moc si svého kolegy vážil a respektoval ho.

„Jsem naprosto zdrcen. Tohle je srdcervoucí. Chadwick byl ojedinělý. Skutečný originál. Byl hluboce oddaným a neustále zvědavým umělcem. Jen málo umělců má takovou sílu a všestrannost. Měl před sebou ještě tolik úžasné práce. Jsem nekonečně vděčný za naše přátelství. Moje myšlenky a modlitby jsou s jeho rodinou,“ vyjádřil upřímnou lítost Chris Evans alias Kapitán Amerika.

„Viděli jste na něm, že byl hrdý chlap, vděčný za svůj úspěch, ale vždy – vždy pokorný. I když pokaždé tvrdě makal, nikdy se nepřestal usmívat. Zpětně si říkám, jak strašně silný byl,“ uvedl Robert Downey, jr.

Chadwick byl někdo, z koho zářila síla i mír. Představoval daleko víc než jen sám sebe. Když se o vás zajímal, opravdu si dal záležet, aby si vás vyslechl, pomohl vám, a byl vám podporou. Budeš nám všem navždy chybět,“ dala najevo lítost nad ztrátou herečka Brie Larson a i herec Liam Hemswort na Instagramu napsal, jak moc mu bude Chadwick chybět.

Zdroj: Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat