Právě vysíláme

Hvězdy z Hollywoodu přiznávají, že se pravidelně nemyjí. Jak to má s hygienou Dwayne Johnson?

9. srpna 2021 14:41
Hvězdy z Hollywoodu přiznávají, že se pravidelně nemyjí. Jak to má s hygienou Dwayne Johnson?

Mezi hollywoodskými herci v posledních dnech koluje trend „nemytí se“. Hned dva hvězdné páry uvedly, že se kvůli šetření vodou pravidelně nesprchují a myjí se až ve chvíli, kdy zapáchají. Jak to pak má s hygienou Dwayne Johnson?

Jako první promluvila o nemytí herečka Mila Kunis se svým manželem Ashtonem Kutcherem. Ti uvedli, že pravidelně nesprchují sebe ani své děti. Jen si každý den otřou žínkou podpaždí a rozkrok. Úplně stejně jsou pak na tom i Kristen Bell a Dax Shepard, kteří přiznali, že děti umyjí až ve chvíli, kdy začnou zapáchat. Za zbytečnost pravidelně se mýt považuje i krasavec Jake Gyllenhaal a vypadá to, že špatná hygiena se stává mezi slavnými hvězdami trendem. Ten, kdo ho však nenásleduje, je oblíbený The Rock!

Dwayne Johnson na Twitteru uvedl, že v otázce hygieny je přesným opakem výše zmíněných celebrit. Slavný svalovec se totiž sprchuje třikrát denně a rád si dopřává i peeling. Ráno si pak dává ledovou sprchu, po cvičení preferuje teplou, a když se vrátí večer domů, dopřeje si opět horkou. Ve sprše si navíc jako většina lidí rád zazpívá. 🙂

 

 

Články, které by tě mohly zajímat