Právě vysíláme

I když jsme plešatý. POKÁČ a ANIČKA SLOVÁČKOVÁ vydali song, který si zamilujete na první poslech!

10. května 2020 14:10
I když jsme plešatý. POKÁČ a ANIČKA SLOVÁČKOVÁ vydali song, který si zamilujete na první poslech!

Oblíbený písničkář Pokáč se rozhodl spojit s talentovanou zpěvačkou Annou Slováčkovou a dvojice spolu vytvořila singl, který vám vykouzlí úsměv na tváři a pohladí na duši.

Anička Slováčková sice nadále bojuje se zákeřnou rakovinou, avšak humor jí naštěstí stále neopouští. S Pokáčem se tedy rozhodla nazpívat song I když jsme plešatý, který nejenže pojednává o jejich stejném vlasovém stylingu, ale hlavně přináší poselství o tom, že je důležité užívat si život se vším všudy, zachovat si pozitivní mysl, a hlavně se stále naplno smát.

Pokáč se navíc rozhodl podpořit i nadaci Můj nový život a nechal vyrobit plyšovou hračku se svou podobiznou. Výtěžek z prodeje pak poputuje onkologicky nemocným dětem. „S Aničkou jsme tenhle song domluvili ještě před pandemií Covidu-19, nicméně ani během týhle divný doby nezmizely ostatní nemoci ze světa, naopak je jim věnována menší pozornost a děcka trpící rakovinou jsou ještě ohroženější než předtím. Proto prosím, podpořte tento projekt, ať už přehráním tohoto songu nebo zakoupením plyšového Pokáčka,“ řekl autor několika hitů, jehož singl s Aničkou ihned po vydání obsadil první místo v českých trendech na YouTube.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat