Právě vysíláme

Influencer hodil dvouměsíční miminko do sněhu. Čelí trestnímu oznámení

10. ledna 2024 15:24
Influencer hodil dvouměsíční miminko do sněhu. Čelí trestnímu oznámení

Máme tu další influencerský fail. Tentokrát ze strany ruského infleuncera, který se kvůli obsahu videa rozhodně nezachoval jako správný rodič.

Na přešlapy influencerů jsme zvyklí, jejich faily nás ale stále dokážou překvapit. Co všechno jsou schopni udělat pro rádoby „zábavný“ kontent?

Sergej Kosenko je známý ruský bloger a influencer. Je to také tatínek dvouměsíčního miminka, které se ovšem stalo terčem jeho zábavy. Muž totiž batole vzal a hodil do velmi hlubokého sněhu. Miminko na sobě sice mělo zimní kombinézu, ovšem na takové hrátky je přeci jenom ve dvou měsících ještě hodně malé.

 

 

Kosenko aktuálně pobývá se svou rodinou ve Francii, kde tento přestupek budou řešit. Proti influencerovi dokonce bylo zahájeno trestní stíhání kvůli „protiprávnímu jednání vůči dítěti“. Zjistilo se navíc, že Kosenko nedodržuje daňové zákony.

Bloger své video po kritice smazal. Jelikož ho ovšem sleduje 6,9 milionu profilů, není mu to nic platné. Kosenko je navíc svými videi, které jsou často za hranou, pověstný. Server Refresher informuje, že v minulosti například připoutal svou přítelkyni na střechu auta a jezdil s ní takto po Moskvě.

Články, které by tě mohly zajímat