Právě vysíláme

Influencer z Like House si nechal zmenšit hrudník. Proč?

5. prosince 2021 13:48
Influencer z Like House si nechal zmenšit hrudník. Proč?

Na kosmetické úpravy už dávno nechodí jen ženy, a i muži se nebojí „jít pod kudlu“. Plastickou operaci podstoupil i účastník reality show Like House, kterému bude teprve devatenáct let.

Influncer Samuel Samake se netají tím, že podstoupil zákrok, který mu pomohl zvýšit sebevědomí. V reality show pak prozradil, že v minulosti ho trápila tzv. gynekomastie, což je zvětšení prsních žláz u mužů. A zatímco ženy často touží po zvětšení hrudi, Samuel to vzal opačným směrem a podstoupil zákrok, který mu prsní žlázy naopak zmenšil.

Před nějakou dobou jsem dával fotku ve vířivce, kterou bych asi v životě bez téhle operace nikdy nedal. Odmalička jsem měl sebevědomí tak nízko, že jsem kvůli gynekomastii nenavštívil koupaliště a bazény 10 let jen kvůli tomu, že jsem se styděl,“ napsal infleucner na instagram a ukázal hned několik fotografií před a po zákroku. Svými snímky chce pak prý povzbudit ostatní kluky, kteří mají stejný problém a váhají nad tím, navštívit plastického chirurga. Jak moc mu zákrok opravdu pomohl se sebevědomím, to už ví pouze on sám.

Články, které by tě mohly zajímat