Právě vysíláme

Influenceři se přiživují na koronaviru! Pózují v rouškách a plynových maskách

4. února 2020 9:10
Influenceři se přiživují na koronaviru! Pózují v rouškách a plynových maskách

Koronavirus momentálně straší skoro celý svět a vyžádal si 361 obětí. Světová zdravotnická organizace dokonce vyhlásila stav zdravotní nouze a nakažení jsou v řádech tisíců. Přesto se však najdou lidé, kteří paniku kolem epidemie obrací k vlastnímu prospěchu a přiživují se na ní.

Ačkoliv je situace kolem koronaviru vážná, řada lidí, a převážně influencerů, z ní má legraci. Na Instagramu totiž v posledním týdnu trendoval hashtag #coronavirus, pod kterým zveřejňují influenceři snímky, kde na obličeji mají roušky, nebo dokonce plynové masky.

Lajky a sledovanost na úkor globální epidemie chce nabrat i slavný youtuber Logan Paul. Ten zveřejnil fotografii ze soukromého tryskáče, v němž je ve společnosti několika dívek a stejně jako ony má na obličeji dýchací masku. „Je**t celý koronavirus,“ napsal poté Logan k fotografii a opět se zachoval jako velmi inteligentní mladý muž, který se rozhodně nechce přiživit na velkém neštěstí. 😉 S pochopením fanoušků se však rozhodně nesetkal a mnozí ho za fotografii kritizují.  „Nemyslím si, že je to vtipné. Lidé kvůli koronaviru umírají,“ napsal jeden z fanoušků pod snímek, ale reakce od Logana se nedočkal. A jelikož youtuber snímek nesmazal, stále si zřejmě bohužel myslí, že jeho chování je naprosto v pořádku. Nutno ovšem podotknout, že rozhodně není jediný, kdo na Instagramu postuje nevhodné příspěvky.

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat