Právě vysíláme

Influencerka předstírala, že letí byznys třídou. Její lež ovšem sledující prokoukli

4. června 2021 9:10
Influencerka předstírala, že letí byznys třídou. Její lež ovšem sledující prokoukli

To, že nám Instagram v mnoha případech předkládá dosti přibarvenou realitu, už asi víte. Ani někteří influenceři se ovšem stále nepoučili a vyloženě svým fanouškům lžou.

Sociální sítě jsou součástí našich životů už dlouhou dobu, ale mnoho lidí se v nich stále ztrácí a pohltilo je kouzlo onoho „dokonalého“ světa, který především Instagram nabízí.  Na snímky z dovolených v tropických rájech, štíhlé postavy, vyrýsované svaly, drahé kabelky a úsměvy na tvářích se sice hezky kouká, ale je nutné si uvědomit i to, že ani životy influencerů a instagramových hvězd vážně nejsou bez chyby.

Řada infleuncerů pochopila, že i jejich sledující touží po upřímnosti a nebojí se na svých profilech přiznat i s těmi neveselými věcmi. Stále se však najdou ti, kteří followerům lžou. Názorným příkladem je pak infleuncerka Oceane El Himer, kterou sleduje téměř milion uživatelů.

Když brunetka letěla z Francie do Dubaje, zveřejnila na profilu snímek v byznys třídě, aby ukázala, že na to má. Podle záběrů jednoho z pasažérů se však následně přesunula do ekonomické třídy, kde strávila celý let. Když se jí posléze pod snímkem začaly množit kritické komentáře, raději je vypnula, aby nemusela nic vysvětlovat. Místo rádoby luxusní cesty letadlem má tak opět z ostudy kabát a je zářnou ukázkou toho, že ne všemu se dá na sociálních sítích věřit.

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat