Právě vysíláme

Influencerka protestovala proti Instagramu: Nápis Hollywood chtěla přepsat na Hollyboob

3. února 2021 15:10
Influencerka protestovala proti Instagramu: Nápis Hollywood chtěla přepsat na Hollyboob

Kontroverzní influencerka Julia Rose se rozhodla protestovat proti Instagramu, který jí zablokoval její účet kvůli lechtivým fotografiím. Svoje rozhořčení dala najevo vtipným způsobem – nápis Hollywood na vrchu Mount Lee v Los Angeles přepsala na Hollyboob.

Influencerka Julia Rose je poměrně kontroverzní osobu. Instagramový účet, na kterém měla víc než pět milionů sledujících, pravidelně zásobovala pikantními fotografiemi. Instagram jí však profil zablokoval, což influencerku dopálilo.

Rozhodla se proti sociální síti protestovat vtipným způsobem: ikonický nápis Hollywood na vrchu Mount Lee v Los Angeles přepsala s asistencí dalších pěti lidí na Hollyboob. Všechny však na místě zatkla policie.

„Chtěla jsem jim tímto gestem ukázat, že mě nedokážou umlčet,“ uvedla RoseMůj byznys účet s téměř milionem followerů letos vymazali také kvůli nahotě. Nedělám přitom nic horšího než Playboy. Považuji to za diskriminaci,“ dodala.

Není známé, jak se bude proti účastníkům protestu postupovat dále. Vandalismu se nedopustili, jelikož nápis pouze překryli plachtou. Instagram však tahle akce asi neobměkčí…

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat