Právě vysíláme

Influencerka Shopaholic Nikol potvrdila rozchod s přítelem Jakubem

10. srpna 2021 14:39
Influencerka Shopaholic Nikol potvrdila rozchod s přítelem Jakubem

Oblíbená česká influencerka a moderátorka Nicol Čechová alias Shopaholic Nikol je single. Na Instagramu potvrdila rozchod s filmařem a hudebníkem Jakubem.

Nikol je velmi aktivní na sociálních sítích a ze svého života sdílí téměř vše. Rozchod s přítelem je pro ní ale tak moc soukromou záležitostí, že si ho nechala pro sebe. Aby se ovšem vyhnula spekulacím, raději před fanoušky přiznala, že s Jakubem už delší dobu pár netvoří. „S Kubou už netvoříme pár. A než tady na Instagramu začnou vznikat konspirační teorie, kam Kuba zmizel, shodli jsme se, že bude lepší to sdílet,“ napsala a dodala, že rozchod rozhodně nebyl dramatický. Dvojice spolu dokonce pak vyrazila i na společnou dovolenou.

„Mohla bych tady vypisovat dlouhé slohy o tom, jak nám bylo ty čtyři roky krásně, co jsme si předali, jak se máme rádi a co pro sebe znamenáme. To my ale všechno víme a řekli jsme si to sami spolu z očí do očí. Byl to opravdový a láskyplný vztah. Nerozešli jsme se v hádce, rozbitých talířích a nadávkách. Ale v klidu, jako lidé, co se mají rádi, respektují se, jen to už jednoduše v některých věcech neklape. Je nám to oběma líto, ale tak to v životě chodí,“  napsala.

 

Články, které by tě mohly zajímat