Právě vysíláme

Influencerka tvrdila, že si užívá na Bali! Ve skutečnosti pořizovala fotky v IKEA

27. února 2020 9:10
Influencerka tvrdila, že si užívá na Bali! Ve skutečnosti pořizovala fotky v IKEA

Na sociálních sítích není vždycky všechno tak, jak to vypadá. To ví už ostatně všichni, co mají alespoň trochu rozum. Ovšem, pozor, stále existuje mnoho lidí, kteří se dají snadno napálit.

Instagramová modelka Natalia Taylor předstírala, že odjela na luxusní dovolenou na Bali a zveřejňovala fotografie, jak si užívá se šampaňským v ruce. Jak se ovšem nakonec ukázalo, influencerka na Bali vůbec neodjela a snímky pořizovala v obchodním domě IKEA!

Natalia prý chtěla své sledující oklamat záměrně. Naaranžovanými fotografiemi totiž chce ukázat, že zdánlivá realita může být na sociálních sítích pouhý podvrh a její fanoušci by tak neměli věřit všemu, co na Instagramu uvidí. „Hodně influencerů bylo přistiženo, že předstírají, že jsou pryč. Chtěla jsem otestovat své fanoušky, abych zjistila, kolik z nich si všimne, že jen předstírám,“ uvedla pro Daily Star Natalia s tím, že nejdřív začala natáčet videa do příběhů, aby její „lež“ byla důvěryhodnější a lidé opravdu věřili, že je na Bali. „Jedno z videí natočila například na letišti. Každý věřil, že jsem tam. Nikdo to nezpochybňoval. Ačkoliv na druhém obrázku jsou cenovky z IKEA a zrovna tak IKEA iPad,“ řekla influencerka s tím, že se bála, aby jí za to fanoušci neodsoudili, ale nakonec je ráda, že většina lidí brala její nápad s humorem.

 

Zdroj: Instagram, DailyStar

Články, které by tě mohly zajímat