Právě vysíláme

Influencerka utratila psa jen kvůli jeho agresivitě. Kritika se na ní valí ze všech stran

7. května 2021 14:10
Influencerka utratila psa jen kvůli jeho agresivitě. Kritika se na ní valí ze všech stran

Americká youtuberka a influencerka Nikki Phillippi sklidila velkou kritiku poté, co se rozhodla utratit svého psa. Důvod, proč se s ním rozhodla rozloučit, pak její fanoušci nechápou.

Nikki vlastnila se svým manželem pejska jménem Bowser. Po dlouhých letech začalo být zvíře agresivní a pokousalo i jejich syna Logana. Manželé se tedy rozhodli vyřešit agresivitu tím, že psa nechali utratit. „Jsem tolik vděčná za čas, který jsme s tebou strávili. Nasmáli jsme se s tebou, plakali kvůli tobě, ničil jsi náš pozemek, ale také ho chránil. Chránil jsi mě. „Bowser měl také agresivní stránku, která se v průběhu let několikrát projevila. Naposledy pokousal Logana. Po mnoha poradách jsme usoudili, že bude lepší nechat ho jít. Vím, že naše rozhodnutí mnohé překvapí, sama jsem ještě v šoku. Byl součástí našich životů po mnoho let a nechtěli jsme dojít k takovému rozhodnutí, to si asi umíte představit. Nežertuji, když říkám, že to byl jeden z nejsmutnějších dní v našich životech. Budeš nám chybět,“ napsala na Instagram a sklidila za své rozhodnutí velkou kritiku.

V komentářích se totiž fanoušci shodují na tom, že jen kvůli agresivitě se psi rozhodně neutrácí a pokud ho Nikki už nechtěla, měla ho věnovat někomu jinému. V současné době navíc existuje i mnoho chovatelů, kteří se přímo na výcvik agresivních psů specializují. „Mrzí mě, že si myslíš, že zabít tvého psa bylo nejlepším řešením. 400 tisíc sledujících, nemohla jsi to sdílet předtím, než jste ho nechali uspat? Tolik lidí by se ho jistě ujalo, tohle je tragické,“ stojí například v jednom z komentářů.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat