Právě vysíláme

Influencerka utratila tisíce dolarů za dárky pro sebe, dětem na Vánoce ale nic nekoupila

30. prosince 2020 14:10
Influencerka utratila tisíce dolarů za dárky pro sebe, dětem na Vánoce ale nic nekoupila

Britská influencerka si stojí za názorem, že pokud si její děti přejí vánoční dárky, musí si na ně samy vydělat. Zatímco si tedy pro sebe koupila na Vánoce věci za deset tisíc dolarů, její potomci pod stromečkem nenašly nic.

Carla Bellucci je samoživitelkou. Peníze si před pár lety začala vydělávat skrze sociální sítě a nyní do obdobné práce nutí i své děti. Aby je motivovala, rozhodla se jim v letošním roce pod vánoční stromeček nic nenadělit. „Pokud chtějí dárky, musí si je sami koupit, stejně jako já,“ uvedla pro NY Post.

Patnáctileté Tanishe a třináctiletému Jaydenovi se rozhodnutí matky nelíbí, a dávají to jasně najevo. Jak Bellucci, která si na Vánoce nadělila kromě oblečení také botox či manikúru, prozradila, téměř s ní nepromluví.

„Lockdown mě vystresoval, potřebovala jsem se trochu rozmazlit. Vždycky jsem dětem kupovala na Vánoce krásné dárky, teď je ale mámin čas,“ řekla influencerka, která si vydělává peníze zveřejňováním sexy fotek na svém účtu na stránce OnlyFans.

Do vydělávání si skrze sociální sítě dokonce nutí Belluci i své děti, jímž dává za vzor sestry Kardashianovi. Podle jejích slov jí poděkují, až se stanou instagramovými a tiktokovými hvězdami.

Zdroj: nypost.com, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat