Právě vysíláme

Influencerka Veronika Biasiol přiznala nevěru. Soutěžící Survivoru podváděla 10 měsíců

17. května 2023 13:42
Influencerka Veronika Biasiol přiznala nevěru. Soutěžící Survivoru podváděla 10 měsíců

Infleuncerka Veronika Biasiol a pokerová hráčka Barbora Mlejnková působily na sociálních sítích jako dokonalý pár. Ve skutečnosti byl jejich vztah jako na houpačce. O sedm let mladší Veronika navíc veřejně přiznala dlouho trvající nevěru.

Veronika o svém vztahu s Bárou promluvila na insta stories. Před velkým počtem sledujících přiznala, že 10 měsíců udržovala dva vztahy – jeden s přítelkyní Bárou a druhý s neznámou dívkou, která dle informací Super.cz nese jméno Alice. Biasiol prý své nevěry hluboce lituje a přijímá veškerou zodpovědnost. Ve vztahu s Bárou chce pokračovat a dvojice nyní začíná nanovo. „Strašně se za to stydím a beru to jako své osobní selhání. Musíme si to s Bárou vyřešit,“ řekla.

Bára s Veronikou

Dvojice se společně objevila na soutěži Miss Czech Republic a ukázala, že to spolu stále myslí vážně. Barbora Mlejnková pro Super.cz řekla, že bez Veroniky odjela na dovolenou do Egypta, kde si prý prožila nejhorší chvíle.

Ke skandálku se vyjádřila i samotná Alice. „Lidi, nemusí vám být mě líto. Já vím sama, jak to bylo a vím, kde je pravda pravdoucí. Kdybych chtěla, tak si všichni sednete na zadek z toho, jaká jsem byla ‚desetiměsíční berlička.‘ Ale nechám si to pro sebe. Nejsem had,“ uvedla.

 

Články, které by tě mohly zajímat