Právě vysíláme

Instagramová modelka schválně rozbila historickou sochu. Chtěla získat víc sledujících!

20. května 2019 12:10
Instagramová modelka schválně rozbila historickou sochu. Chtěla získat víc sledujících!

To, že youtubeři a influenceři honí na sociálních sítích čísla jako diví a udělají všechno proto, aby nasbírali co nejvíce lajků, je známá pravda. Někteří to ale vážně přehání a kvůli vysoké sledovanosti jsou ochotni udělat cokoliv – třeba i zničit starobylou památku!

Modelka z Polska Julie Słońska se zřejmě z touhy po slávě na Instagramu naprosto zbláznila. Proto, aby měla vyšší sledovanost, se totiž rozhodla udělat něco naprosto šíleného.

Julie zašla jednoho dne se svými přáteli do parku a tam jí nenapadlo nic lepšího než vzít do ruky kladivo a rozbít nos historické soše, která tam stála dávno předtím, než se samotná infuencerka narodila.

Nejenže blondýnka sochu vážně rozbila, ale ještě se u toho se smíchem natáčela a video posléze umístila na Instagram. Svému hloupému nápadu se pak ještě v parku smála a velmi se jí líbila situace, kdy správci parku rozbitou sochu našli.

Modelky čin zaujal na internetu několik tisíc lidí, což byl prý ostatně i Juliin záměr. Ve finále se však pochopitelně celá situace otočila proti ní a influncerka schytala od sledujících pořádný, a hlavně zasloužený hate.

Samotná Julie se posléze za rozbití sochy omluvila a řekla, že to byla opravdu hloupost. Její lítost je jí však k ničemu, protože přišla o řadu sledujících a navíc s ní rozvázalo spolupráci i několik firem.

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat