Právě vysíláme

Internet se baví! V Číně vynalezli stroj na odsávání sperma pro dárce v nemocnicích

14. dubna 2019 16:10
Internet se baví! V Číně vynalezli stroj na odsávání sperma pro dárce v nemocnicích

Čína opět dokázala, že je to země neomezených možností. Jako první totiž vymyslela přístroj, který se používá v nemocnicích k získávání mužského spermatu.

Pokud chce muž darovat spermie nebo ho jen čeká obyčejné vyšetření plodnosti, musí navštívit nemocnici, kde své sperma nemocničnímu personálu odevzdá v plastovém kelímku. A protože se jistě najde mnoho mužů, kterým není tento proces příliš příjemný, ústřední nemocnice v čínském městě Zhengzhou pořídila pro své pacienty zbrusu nový přístroj, který jim sperma sám odebere.

Speciální zařízení je poměrně velké a jeho hlavní část – masážní trubice – se nachází ve výšce pasu. Trubice se pohybuje dovnitř a ven, přičemž rychlost a frekvenci jejího pohybu lze upravit.

V Číně se stroj stal velmi populárním a zdravotnické centrum Jiangsu Sanwe Medical jich ročně prodá až kolem 10 tisíc. Přístroje jsou rovněž dodávány do USA, Německa či Ruska.

Když se fotografie stroje objevila na Twitteru, rozpoutala doslova šílenství. Z čínského vynálezu si mnoho lidí dělá legraci, tvoří meme a vtipně stroj komentují. „Lituju toho, kdo stroj musí čistit,“ zní například jeden z komentářů.

Co na vynález říkáte vy?

 

Zdroj: Ladbible.com

Články, které by tě mohly zajímat