Právě vysíláme

Internet se dojímá nad textem, který EMMA WATSON napsala během natáčení prvního dílu HARRYHO POTTERA

27. listopadu 2019 12:10
Internet se dojímá nad textem, který EMMA WATSON napsala během natáčení prvního dílu HARRYHO POTTERA

V roce 2001 se do kin dostal první díl o Harry Potterovi a naprosto tím odstartoval celosvětový fenomén. Snímků o mladém kouzelníkovi totiž bylo natočeno celkem sedm a z hlavních dětských herců se staly hvězdy, které dnes zná celá planeta.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Watson si zahráli ústřední trojici kouzelníků a kamarádů, jenž bojují proti zlu. Svých rolí se zhostili báječně a u Harryho, Rona a Hermiony si nikdo neumí představit, že by je ztvárnil někdo jiný. Jedním z důvodů, proč své postavy ztělesnili tak skvěle je i to, že se jim velmi podobali. Konkrétně Emma Watson byla totiž v dětství stejně pilná školačka jako Hermiona a vždy studiu přikládala velkou váhu.

Dokazuje to i fotografie, která se nyní objevila na internetu a pochází z natáčení právě prvního dílu. Při jedné ze scén, která se odehrávala ve školní učebně, byly totiž dětští herci štábem požádáni, aby vzali do ruky brk a skutečně něco napsaly. Na kameru to totiž bude působit mnohem věrohodněji.

Tehdy desetiletá Emma Watson tedy vzala brk a napsala o sobě opravdu roztomilý text, nad kterým se dojímá dnešní online svět. „Jmenuji se Emma Charlotte Watson. Je mi 10 let a hraji roli Hermiony Granger. Jsem v hodině proměňování. Miluji toto pero (brk). Profesorka McGonagall (kočka) je krásná a černá a bílá. Přála bych si, abych měl kočku jako učitele,“ napsala Emma na papír, jehož fotografie se dodnes dochovala.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat