Právě vysíláme

Internet zaskočila fotografie odhalující podobu ženských prsou. Řadu lidí snímek zhnusil!

27. dubna 2019 12:10
Internet zaskočila fotografie odhalující podobu ženských prsou. Řadu lidí snímek zhnusil!

Pokud jste dávali ve škole při biologii alespoň trochu pozor, jistě si pamatujete všemožné obrázky lidského těla, které profesoři využívají při výuce anatomie. V případě ukázek svalstva se většinou ukazuje mužské tělo. Jak však vypadá ženské svalstvo, konkrétně v oblasti hrudníku? Na to upozornil jeden z uživatelů Twitteru a rozpoutal tím velkou diskuzi.

Neznámý uživatel pod přezdívkou LemonDead sdílel na svém profilu fotografii ženského svalstva v hrudní oblasti a řadu lidí obrázkem velmi zaujal, ale i šokoval. Snímek totiž odhaluje, jak vypadá svalový systém žen v oblasti prsou, a především jak pak vypadají mléčné žlázy, které dokáží ženám v těhotenství vyprodukovat mateřské mléko.

Pod fotografií se objevilo mnoho komentářů a je jasné, že část online světa je snímkem fascinována. Někteří lidé byli zaskočeni tím, jak mléčná žláza vypadá a napsali, že na první pohled připomíná rozkvetlý kvítek. Pro jiné je zase fotografie spíše odpudivá a uvedli, že ženská prsa už pro ně přestávají být krásná.

Autor diskutovaného příspěvku se po mnoha reakcích rozhodl uživatele uklidnit a dodal, že je zbytečné, aby se kolem snímku rozpoutal takový humbuk. Zároveň uvedl, že rozhodně není nutné, aby se někdo na žlázy koukal zhnuseně, protože se přeci jedná jen o další důkaz toho, jak fascinující lidské tělo je.

 

 

„Tohle je extrémně znepokojující, proč nám to ukazujete?“

 

„Šílené, že tohle je věc. Je to tak děsivé, že jsem až naštvaná“

 

Zdroj: huffingtonpost.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat