Právě vysíláme

Jak dnes vypadají hvězdy seriálu KROK ZA KROKEM? Od poslední klapky uběhlo více než dvacet let

27. prosince 2020 9:10
Jak dnes vypadají hvězdy seriálu KROK ZA KROKEM? Od poslední klapky uběhlo více než dvacet let

Vzpomínáte na rodinný sitcom Krok za krokem z devadesátých let, který se u nás stále těší velké popularitě? Zajímá vás, jak asi vypadají dnes členové obrovské rodiny Fosterových a Lambertových? Tak pak vás jistě potěšíme!

Věčné soupeření s nevlastními (ale i vlastními) sourozenci, klasické problémy v dospívání a rodinné trable. To všechno přinášel oblíbený seriál Krok za krokem.

Dvě rodiny, které spojila láska Franka a Carol, si zamiloval celý svět a nikdo si nenechal ujít pohled na přechytralou Danu, krásnou Karen, šprta Marka, průšviháře jménem J. T., jeho mladší sestru Al, malého Brandona a šíleného, ale hodného bratrance Codyho.

Jelikož je tomu více než dvacet let, co se natočil poslední díl, všechny zajímá, jak dnes hlavní hvězdy seriálu vypadají. Jak moc se změnila herečka Staci Keanana alias Dana? Je Sasha Mitchtell coby Cody pořád stejný fešák? Jak moc zešedivěl Patrick Duffy, jenž ztvárnil hlavu rodiny Franca? Kdo z herců propadl plastickým operacím? Podívejte se do naší galerie!

Zdroj: ebaumsworld.com,

Články, které by tě mohly zajímat