Právě vysíláme

Jak se bude jmenovat holčička Martiny Pártlové a jak to vidí členka 3v1 se svatbou?

18. května 2021 14:10
Jak se bude jmenovat holčička Martiny Pártlové a jak to vidí členka 3v1 se svatbou?

Martina Pártlová už má porod za dveřmi a za necelý měsíc přivede na svět své první miminko. Jaké bude mít holčička jméno a jak to moderátorka Evropy 2 vidí se svatbou?

Martina žije s kytaristou a muzikantem Josefem Vařekou a pro Super.cz přiznala, že svatbu nechystá. V životě teď navíc řeší jiné věci a stále dává do kupy bydlení pro miminko. Teď jí například čeká práce na dětském pokojíčku, na kterém si maminky často dávají velmi záležet.

S přítelem už mají pochopitelně vybrané i křestní jméno, které ale zatím členka 3v1 neprozradila. Jisté ovšem je, že holčička nebude Pártlová ani Vařeková, nýbrž Vařeka.

Martina přiznala, že za těhotenství přibrala devatenáct kilogramů. Těhotenské nevolnosti jsou už naštěstí pryč, ovšem bolest zad stále trvá.  „Záda mě bolí už deset let, to nevím, jestli je to těhotenstvím horší, jen kyčle bolí, hůř se mi vstává,“ říká zpěvačka.

Stejně jako kamarádka a kolegyně Nikol Štíbrová, i Martina bude rodit císařským řezem. Jak navíc obě slavné blondýnky uvedly, mají dokonce i stejný termín a rodit budou ve stejné porodnici. Prostě nejlepší kámošky. 😊

Zdroj: Super.cz

Články, které by tě mohly zajímat