Právě vysíláme

Jak se zdravotníci ve skutečnosti cítí? Dojemný status nemocniční sestry vám ukáže realitu!

6. dubna 2020 14:10
Jak se zdravotníci ve skutečnosti cítí? Dojemný status nemocniční sestry vám ukáže realitu!

Lékaři, sestřičky a členové záchranářské služby jsou v těchto dnech považováni za hrdiny. Většina z nich se tak ale rozhodně necítí. Kvůli své práci totiž museli hodně obětovat.

Sestřička Devon NicoleTexasu prožívá velmi náročné období. Nejenže je její práce v těchto dnech extrémně náročná a vyčerpávající, ale dokonce se žena musela kvůli bezpečnosti vzdát i své malé dcerky a poslat jí na měsíc k její kamarádce. Její muž je totiž hasič, a tak Devon nechce riskovat, že rodiče dceru nakazí koronavirem.

Ačkoliv Devon nyní všichni obdivují, ona sama se rozhodně jako hrdinka necítí. Na Facebook pak napsala dojemné vyznání o tom, jaké pocity v ní v těchto dnech přetrvávají.

„Má práce sestry je „jen“ má práce. Necítím se nijak výjimečně. Naše práce je ovšem nyní opravdu potřebná a pracujeme tvrdě. Cítím se trestaná za to být „dobrý člověk“. Musela jsem poslat své tříleté dítě pryč. Nemohu ji navštěvovat, nemohu ji obejmout. Máme jen FaceTime. A tak to bude dlouhé měsíce a možná ještě déle… Stejně to mají ostatní kolegové. Pokud to tedy čtete a jste se svými dětmi celý den doma, věřte, že je to požehnání,“ napsala Devon a přiložila svou fotografii, kde má slzy v očích. Její status tak jasně dokazuje, že lékaři i sestry jsou také jenom lidé s rodinami a nynější situace je pro ně i jejich blízké velmi obtížná.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat