Právě vysíláme

Jak zareagoval DANIEL RADCLIFFE na otcovství RUPERTA GRINTA? Je dvojice stále přáteli?

5. června 2020 14:10
Jak zareagoval DANIEL RADCLIFFE na otcovství RUPERTA GRINTA? Je dvojice stále přáteli?

Těžko tomu uvěřit, ale od natáčení posledního dílu Harryho Pottera uplynulo už devět let. A jelikož spolu hlavní herečtí představitelé strávili prakticky celé dospívání, je jasné, že mezi nimi vzniklo silné pouto.  

Emma Watson, Daniel Radcliffe a Rupert Grint se znají už od jedenácti let a jsou dobrými přáteli. A ačkoliv už si nejsou tak blízcí jako před lety, stále se mají rádi. To ostatně potvrdil i Daniel Radcliffe alias Harry Potter v jednom ze svých rozhovorů. „Jasně, že jsme v kontaktu. Sice si nejsme tak blízcí jako tehdy, ale třeba Rupertovi jsem psal, když se mu narodilo dítě,“ řekl.

Rupert je první, komu se ze slavné trojice narodilo dítě. S partnerkou Georginou Groome začátkem května přivítali do rodiny dceru. Radcliffe pak prý zatím děti neplánuje, ovšem ze svého kamaráda má obrovskou radost. Tak jako my všichni, o on ale cítí, že čas utíká až příliš rychle. „Je to šílené, že jsme ve fázi, kdy už máme děti. A jsem si jistý, že to je něco, kvůli čemu se zbytek světa cítí velmi starý,“ řekl herec v rozhovoru pro Today show. A má zajisté pravdu! 🙂

 

 

Zdroj: Today show, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat