Právě vysíláme

Jake Paul chce do ringu Tekashiho. Rapper posílá youtuberovi ostrý vzkaz

21. května 2021 11:10
Jake Paul chce do ringu Tekashiho. Rapper posílá youtuberovi ostrý vzkaz

Oblíbený a nenáviděný youtuber Jake Paul je nyní centrem pozornosti a přichází mu nejrůznější nabídky na boxerský zápas. Utká se i s rapperem Tekashim.

Po vítězství nad wrestlerem Benem Askrinem je Jake centrem dění a osobnosti i mimo sportovní svět ho vyzývají na zápas. Nedávno například do ringu youtubera i jeho bratra Logana pozval rapper The Game. Jake by se však prý raději popral s kontroverzním rapperem Tekashim 6ix9inem a řekl, že by mu rád „nakopal zadek“.

„Chci se s ním bít, protože si zaslouží nakopat zadek. Chci to udělat pro všechny lidi, ke kterým se chová neuctivě. Ale, upřímně, byl by to příliš jednoduchý, třicetisekundový zápas,“ napsal youtuber na Instagram a dodal, že by rád rappera knokautoval. Podle něj ovšem 6ix9ine zápas nepřijme, protože má strach.

Tekashiho odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, ovšem informace o možném zápasu se fanoušci nedočkali. 6ix9ine totiž Jakeovi připomněl pouze nedávný pohřeb jeho člena ochranky. „Myslím, že je na steroidech jako člen jeho osobní ochranky, který zemřel,“ napsal rapper.

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat