Právě vysíláme

Jakub Voráček slaví, narodilo se mu třetí dítě

26. dubna 2021 12:10
Jakub Voráček slaví, narodilo se mu třetí dítě

Jakub Voráček slaví životní hattrick. Partnerka Markéta hokejistovi porodila třetí dítě, přičemž druhé společné. Syna Kubu má mistr světa z roku 2010 s bývalou přítelkyní Nicole.

Své soukromí si Jakub Voráček přísně střeží, a tak o těhotenství jeho partnerky věděla jen hrstka lidí. Zprávu o narození jeho třetího dítěte přinesl deník Blesk, který zároveň uvedl, že se hokejista těší z holčičky. Kromě ní má ještě čtyřletého syna Jakea a téměř dvouletého Matěje.

Druhý syn se Voráčkovi narodil v průběhu mistrovství světa v roce 2019. Voráček tehdy spěchal ze Slovenska, kde se šampionát odehrával, do Uherského Hradiště. Šlo přitom o druhý přírůstek během akce národního týmu. Jen pár dní před Voráčkem spěchal v nočních hodinách za přítelkyní do Ostravy gólman Patrik Bartošák.

S přítelkyní Markétou se Voráček potkal v roce 2016. Tehdy čekal dítě s bývalou partnerkou Nicole. „Bylo to tehdy náročné. Pro nás oba. Já měl v Americe na cestě malého a Markéta byla necelý rok vdaná. Jenže my se tehdy potkali a… Prostě jsme si sedli. V životě jsou zkrátka situace, se kterými nemůžeš hnout, i když navenek vypadají blbě a ovlivní i jiné lidi,“ zavzpomínal útočník týmu Philadelphia Flyers pro projekt Bez frází. Oficiálně se dal pár dohromady až o rok později.

„My patříme k sobě. Chtěli bychom to oba za jiných okolností, ale o to víc jsme si společný život museli vybojovat. Oba si s sebou neseme věci, které musíme neustále řešit, ale to je součást života, který ti klade do cesty překážky. A je na tobě, jak se s nimi popereš,“ doplnil Voráček.

Zdroj: Blesk, Bez frází, ČTK

Články, které by tě mohly zajímat