Právě vysíláme

Jamie Foxx už je 3 týdny v nemocnici. Slavný herec musel být znenadání hospitalizován

4. května 2023 9:58
Jamie Foxx už je 3 týdny v nemocnici. Slavný herec musel být znenadání hospitalizován

Jamie Foxx se už tři týdny nachází v nemocnici. Rodina byla nucena zavolat slavnému herci záchranou službu. 

Oscarovému herci je 55 let a v posledních měsících pracoval na natáčení filmu pro Netflix. Kvůli zdravotním komplikacím musela být ovšem Foxxovi zavolána záchranná služba. Herec se již tři týdny nachází v nemocnici a jeho přátelé vyzívají fanoušky, aby na herce mysleli a popřáli mu dobré zdraví.

Bližší informace o hercově stavu rodina neposkytuje. Oficiální prohlášení vydala pouze Jamieho dcera Corinne Foxx. „Chtěli jsme se podělit o to, že můj otec, Jamie Foxx, měl včera zdravotní komplikace. Naštěstí je díky rychlému jednání a skvělé péči lékařů již na cestě k uzdravení. Víme, jak moc je milován, a vážíme si vašich modliteb. Žádáme ale v této době o respektování soukromí rodiny,” uvedla. Dle magazínu People se stav Foxxe zlepšuje a herec se nyní podrobuje testům. Důvod jeho hospitalizace ovšem není znám. 

V novém filmu pod názvem Back In Action se má společně s Foxxem objevit i herečka Cameron Diaz. Pro ni se jedná o velký comeback, protože slavná blondýnka se několik let v žádném filmu neobjevila. K roli ji údajně přesvědčil právě Jamie Foxx. 

Články, které by tě mohly zajímat