Právě vysíláme

Japonec se oženil s hologramem. Po dvou letech s ním přestala žena mluvit, vypršel software

10. května 2022 13:25
Japonec se oženil s hologramem. Po dvou letech s ním přestala žena mluvit, vypršel software

To, že v dnešní době můžete uzavřít manželství prakticky s kýmkoliv a čímkoliv, už asi všichni víme a nikoho tak asi nepřekvapí zpráva o ženě, která pojala za svého chotě lustr. Muž z Japonska se rozhodl oženit s hologramem. Dva roky po svatbě to ovšem začalo skřípat.

Japonsko je země neomezených možností a pokud si někdo rozhodne vzít za ženu hologram, může jít s chutí do toho. Muž jménem Akihiko Kondo se považuje za fiktosexuála a přitahují ho pouze fiktivní postavy. Jelikož u skutečných žen neměl nikdy úspěch, za svou choť se rozhodl pojmout hologram šestnáctileté dívky Hatsune Miku, která je postavou v řadě japonských komiksů a má vzhled školačky.

Pětatřicetiletý muž si vzal hologram za ženu v roce 2018 a svatba ho stála dva miliony jenů, což je přibližně 400 tisíc korun. Dva roky po veselce ovšem nastaly komplikace, protože hologramu vypršel software a dívka už tak nemůže mluvit. Akihiko si navíc nemůže koupit aktualizaci, protože společnost, co hologram vyrobila, už na trhu nefunguje. Nešťastnému, a hlavně zamilovanému, Japonci tedy zůstaly oči pro pláč. Pro média uvedl, že lituje peněz vyhozených za svatbu a neví, jestli v životě najde ještě pravou lásku.

Japonec s vytvořenou panenkou podle hologramu

Články, které by tě mohly zajímat