Právě vysíláme

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová si užívají na první společné dovolené i s tchyní a dětmi

28. června 2022 8:10
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová si užívají na první společné dovolené i s tchyní a dětmi

Nový vztah Agáty Hanychové a miliardáře Jaromíra Soukupa šokoval veřejnost.

Agáta Hanychová utekla po provalení začínajícího vztahu s Jaromírem Soukupem do ciziny. Kdo by ale čekal, že se po dovolené s kamarádkou vrátí do Česka, byl by na omylu. Modelka pokračovala do vily Jaromíra ve španělské Marbelle, kde zamilovaný pár tráví první společnou dovolenou. Pouze ve dvou tu ale nejsou.

Dorazila za nimi také Veronika Žilková s dcerou KrodulouAgátinými dětmi Miou a Kryšpínem. „Dnes mi odevzdají vnoučata jejich tatínkové a jedeme na týden na dovolenou,“ prozradila Veronika Žilková na instagramu, už ale neuvedla, že místem dovolené je Soukupova vila.

Agáta představila dětem nového partnera po dvoutýdenním vztahu. Modelka je proslulá častými krátkodobým vztahy, za které sklízí kritiku na sociálních sítích. Fanouškům je líto jejích dětí, které si musí neustále zvykat na nové muže v životě své matky. Podle Super.cz si ale Soukup na rozdíl od některých předchozích Agátiných partnerů s dětmi sedli a mají hezký vztah.

To potvrdila pro Super.cz i Agátina kamarádka: „Kryšpín, který je starší, už samozřejmě všechno víc vnímá. Pan Soukup si ho okamžitě získal. Agáta za to byla velmi ráda. Bylo to pro ni hrozně důležité.”

Články, které by tě mohly zajímat