Právě vysíláme

Jaromír Soukup se vyjádřil k rozchodu s Agátou. Mám starosti, moc se nesměju, řekl

26. září 2023 13:50
Jaromír Soukup se vyjádřil k rozchodu s Agátou. Mám starosti, moc se nesměju, řekl

Jaromír Soukup se po delší době vyjádřil k rozchodu s Agátou Hanychovou a odtajnil některé informace ze svého soukromí.

Zatímco Agáta zveřejnila rozchod s majitelem soukromé televize na instagramu, Jaromír Soukup se na delší dobu odmlčel a rozpad vztahu po teprve roce a čtvrt nekomentoval. Nyní ovšem podal vyjádření pro jeden z českých bulvárních magazínů, který sám vlastní. „Každý rozchod je o tom, že se číše plní a rozchod zapříčiní nějaká poslední kapka. Je brzo na to, o tom hovořit. Každý máme nějakou představu o partnerovi a ty představy se někdy míjejí. Obecně můžu říct, že pokud bylo na škodu, že příliš pracuju, mám starosti, a ne každý den se směju, to je zlé, protože to je asi pravda. A jestli to byla moje chyba, nevím, ale já holt takový jsem,“ řekl Soukup magazínu Sedmička a dodal, že v poslední době ho trápily i zdravotní potíže.

„K tomu jsem jen za poslední dva měsíce měl těžké zdravotní problémy, což mi taky nepřidalo, tudíž jsem nebyl nejzábavnější společník,“ řekl a uvedl i to, že oznámení rozchodu na sociálních sítích, jak udělala Agáta, mu nepřijde rozumné.

Agáta Hanychová sice napsala, že dvojice se rozchází jako přátelé, ovšem dle dalších zpráv z bulvárních médií to tak nevypadá. Nyní již bývalý pár se totiž údajně neshodne na péči své několikaměsíční dcery Rozárky a možná zamíří i před soud.

Články, které by tě mohly zajímat