Právě vysíláme

JASON MOMOA se 7 let neholil. Nyní je jeho plnovous pryč!

21. dubna 2019 13:10
JASON MOMOA se 7 let neholil. Nyní je jeho plnovous pryč!

Jason Momoa se už dlouhou dobu řadí mezi nejvíc sexy muže světa. Díky jeho svalnatému tělu, dlouhým vlasům a vousům si ho zamilovaly ženy na celé planetě a herci padají k nohám. Nyní však možná změní na hvězdu několika filmů názor. Proč?

Jasonovo sexy strniště je totiž pryč! Filmový Aquaman točí už delší dobu videa na YouTube a jeho nejnovější příspěvek ho ukazuje s holítkem v ruce, jak dává svým vousům sbohem. „Myslím, že jsem se holil naposledy v roce 2012,“ říká ve videu a společně se svým kamarádem bere do ruky strojek a opravdu se vousů postupně zbavuje.

Jasonovo video však rozhodně není jen o tom, jak se slavný fešák holí. Herec v něm rovněž promluvil o problematice plastů a představil hliníkové plechovky, které by podle něj mohly nahradit plastové láhve. Tak jako většina hollywoodských herců se totiž i on věnuje organizacím, co zachraňují naší planetu a dbá na to, aby se informace o globálních problémech, co ničí Zemi, dozvědělo co nejvíce lidí.

Co myslíte, budou jeho fanoušky zajímat víc hliníkové plechovky, nebo fakt, že Jason má nyní tvářičku jako holátko? Dámy, co vůbec na oholeného Jasona říkáte? Je to změna k lepšímu?

Mrkněte na video!

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat