Právě vysíláme

Je jí teprve devět a už vlastní Mercedes. Matka ji odměnila za tvrdou práci

6. srpna 2021 13:10
Je jí teprve devět a už vlastní Mercedes. Matka ji odměnila za tvrdou práci

Byznysmenka Roxy Jacenko překvapila svou devítiletou dceru zcela jedinečným dárkem. Za dva miliony korun jí koupila luxusní Mercedes Benz. Prý kvůli bezpečnosti na cestách.

O neobvyklém daru pro tak mladou dívku promluvila matka pro News.com.au. „Je pro mě důležité, aby ona a její bratr Hunter bezpečně cestovali z a do školy, tak jsem jí koupila auto,“ uvedla. „Samozřejmě ho nebude řídit. Budou ji jím a jejího bratra vozit z a do školy a na kroužky,“ upřesnila čtyřicetiletá byznysmenka.

„Když jsem se podívala na čísla nehodovosti na našich silnicích, rozhodla jsem se koupit opravdu dobré auto, abych své děti ochránila,“ dodala Jacenko, která svým darem lidi na Instagramu, kde fotografii automobilu sdílela, šokovala.

„Vážně? Koupila jste auto pro někoho, kdo ještě několik let nebude moci řídit?“ zněl jeden z komentářů. A obdobné dotazy pokládali matce dvou děti i další sledující. Našli se však také tací, kteří rozhodnutí Jacenko chápou. „Obdivuji skutečnost, že má Pixie už auto!“

Automobil dostala Pixie mimo jiné také jako odměnu za podnikatelský nápad se senzorickými hračkami Pixies Fidgets. První várka se po spuštění prodeje vyprodala za 48 hodin. „Neuvěřitelné překvapení. Máma nám řekla, ať jdeme před dům. Mysleli jsme si, že nám přivezou trampolínu. Ale bylo to nové auto! Nedávno jsme jí řekli, že bychom potřebovali sedmimístné. Netušili jsme, že nám ho opravdu koupí,“ radovala se na Instagramu dívka.

Články, které by tě mohly zajímat