Právě vysíláme

Je rozhodnuto: Johnny Depp prohrál soudní spor s bulvárním deníkem The Sun

2. listopadu 2020 14:10
Je rozhodnuto: Johnny Depp prohrál soudní spor s bulvárním deníkem The Sun

Herec Johnny Depp prohrál soudní spor s vydavatelstvím britského bulvárního deníku The Sun a s novinářem Danem Woottonem. Hollywoodská hvězda původně podala soudní žalobu kvůli výrokům, v němž se tvrdilo, že mlátí svou manželku.

Definitivní verdikt

Soudní spor mezi Johnny Deppem a zastupiteli britského deníku The Sun je u konce. Londýnský soudce uvedl, že deník neporušil zákon, když v článku z roku 2018 označil Deppa za někoho, kdo mlátí svou manželku.

Tento drsný soudní proces v létě fascinoval takřka celý svět. Depp v soudní síni čelil až dvacetihodinovému výslechu od právníků a prozrazoval zejména detaily o svém nevydařeném manželství s herečkou a modelkou Amber Heard. Hvězda filmu Aquaman zažila v soudní síni podobně děsivé momenty, kdy popsala hádky a potyčky s Johnnym, když byl herec pod vlivem alkoholu a drog.

Johnny Depp a Amber Heard v roce 2016

Johnny Depp a Amber Heard v roce 2016

Mluvčí deníku The Sun uvedl, že se tento deník zastává práv obětí domácího násilí už přes 20 let. V oficiálním prohlášení také poděkoval soudci a Amber Heard za odvahu, kterou během tohoto děsivého soudního sporu předvedla.

Zdroj: BBC, Shutterstock, The Sun

Články, které by tě mohly zajímat