Právě vysíláme

Je snad bez peněz? Mel Gibson požaduje za snímek s fanoušky neuvěřitelnou částku

18. srpna 2021 15:03
Je snad bez peněz? Mel Gibson požaduje za snímek s fanoušky neuvěřitelnou částku

Bývala to hvězda těch největších hollywoodských trháků, nyní jede turné a od fanoušků požaduje za snímek peníze. Mel Gibson šokoval cenou svého plánovaného turné.

Svými homofobními a antisemitskými komentáři si Gibson zničil velmi dobrou kariéru a v očích filmových producentů upadl v nemilost. Už netočí velké kasovní trháky a spíše se drží v ústraní. Jelikož se ale účty platit musí, vydělává si Mel nyní jinak!

Herec a režisér chystá v listopadu turné po Velké Británii, kde se setká se svými příznivci a pohovoří s nimi o kariéře. Osobní setkání s ním a společná fotografie pak ovšem zájemce vyjde na tři tisíce korun. VIP lístek pak stojí dokonce 18 tisíc korun. Ti, kdo si lístky koupí, pak podle pořadatelů dostanou lepší místa v první řadě, fotografii s Melem obdrží zarámovanou a podpis bude zlatým fixem.

Jelikož předražená turné a setkání s fanoušky většinou pořádají spíš influenceři, je akce Mela Gibsona přinejmenším podivná. Opravdu herci tak moc dochází peníze, že se musí „snížit“ k tomuto?

 

Články, které by tě mohly zajímat